menusearch
amarafzar.ir
۱۳۹۶/۱۱/۲ دوشنبه
(1)
(0)
اولین جلسه ژورنال کلاب متدولوژی آمارافزار شنبه 7 بهمن 96 برگزار میگردد
اولین جلسه ژورنال کلاب متدولوژی آمارافزار شنبه 7 بهمن 96 برگزار میگردد
با استقبال شما عزیزان و همراهان همیشگی، اولین جلسه ژورنال کلاب متدولوژی آمارافزار در اولین شنبه ماه بهمن، یعنی 7 بهمن ماه ارائه میگردد.
در این جلسه یک مقاله کارآزمایی بالینی مطرح میشود که این مقاله را میتوانید از
اینجا، دانلود نمایید.

عنوان مقاله (انگلیسی):
Adding Soy Protein to Milk Enhances the Effect of Resistance Training on Muscle Strength in Postmenopausal Women
محل انتشار مقاله و سال انتشار:
Journal of Dietary Supplements
June, 2017

عنوان مقاله (فارسی): 

اضافه نمودن پروتئین سویا به شیر، اثر تمرین مقاومتی قدرت عضله را در زنان یائسه افزایش میدهد

چکیده مقاله به انگلیسی:
 
Resistance training (RT) and high-quality protein ingestion improves muscle mass (MM) and strength (MS). However, no study has evaluated the effect of ingesting milk plus soy protein (SOY) on MM and MS in postmenopausal women(PW). Thus, the aim of this study was to evaluate the effects of adding SOY to milk on MM and MS after 16 weeks of RT. Thirty two PW were randomized and allocated into two groups: placebo and RT (PL+RT, n=16) and SOY and RT (SOY+RT, n=16). The SOY+RT received 25 g of SOY while the PL+RT received 25 g of maltodextrin (placebo). All supplements were given in the form of a chocolate-flavored powder added to 200 mL of milk. The RT protocol consisted of eight total body exercises at 70% of one repetition maximum (1RM), three sets of 8–12 repetitions, 2–3 times/week. No differences were found in the baseline measures between groups (age, menopause status, anthropometric and nutrition patterns), except for protein intake, which was higher in the SOY+RT. Both groups increased the MM (bioimpedance) showing no difference between groups (PL+RT=1.5 kg;SOY+RT=1.1 kg). For MS, the SOY+RT showed a larger (p < .05) increase in 1RM of bench press (PL+RT = 6.7 kg; SOY+RT = 12.5 kg), knee extension (PL+RT = 3.7 kg; SOY+RT = 6.7 kg), total load (PL+RT = 15.1 kg; SOY+RT = 24.2 kg), and the total load exercises/MM (PL+RT = 0.3 kg; SOY+RT = 0.9 kg). These results suggest that adding SOY to milk combined with 16 weeks of RT resulted in more significant increases in MS in PW. 
 
 

هدف / فرضیه مقاله:
  • ارزیابی اثر اضافه نمودن پروتئین سویا به شیر بر روی توده و قدرت عضلانی پس از اجرای پروتکول تمرین مقاومتی بمدت 16 هفته. 
  • هیپوتز محققین این مطالعه این است که اضاقه نمودن پروتئین سویا به شیر، در مقایسه با اضافه نمودن کربوهیدرات به شیر (گروه مقایسه)، میتواند توده و قدرت عضلانی را بعد از تمرین مقاومتی مزمن (طولانی مدت: 16 هفته)، افزایش دهد.

هدف از طرح در ژورنال کلاب:
  • آشنایی با متدولوژی کارآزماییهای بالینی (بطور عام)
  • آشنایی با طراحی کارآزمایهای بالینی دو گروهی موازی
  • آشنایی با طرح two-groups Before-after Trial بعنوان یک طرح بسیار شایع و پرکاربرد در بسیاری از علوم از جمله تغذیه، مدیریت، روانشناسی، پرستاری، علوم بالینی و ...
  • آشنایی با سوءبرداشتها و سوءعملکردهای متدولوژیک و آماری در اینگونه مطالعات (شرایط مشابه)
  • اطلاع از عملکرد صحیح متدولوژیک و آماری در اینگونه مطالعات
  • آگاهی از روش آماری صحیح در این شرایط

 
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
طراحی سایتطراحی سایتسایت سازسایت سازفروشگاه سازفروشگاه ساز