menusearch
amarafzar.ir
۱۴۰۰/۴/۱۱ جمعه
(0)
(0)
مژده به علاقمندان؛ وبینار تازه های متدولوژی و نگارش مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز ...
مژده به علاقمندان؛ وبینار تازه های متدولوژی و نگارش مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز ...

چند ماهی از سال 2021 نگذشته بود که بعد از حدود 12 سال، ورژن جدید استاندارد نگارشی مقالات مرور سیستماتیک و متاآنالیز، موسوم به PRISMA، منتشر گردید. با مرور دقیق این راهنمای نگارشی بسیار مهم، در می یابیم که حداقل 30 درصد ایتمها و مباحث زیرمجموعه این استاندارد، تغییرات مهمی نموده است. از آن زمان، بسیاری از شما علاقمندان درخواست آموزشی برای این استاندارد جدید داشتید. از آنجا که در طول چند سال اخیر، تغییرات مهم دیگری نیز در این حیطه، رخ داده و موضوعاتی نیز مورد توجه داوران این دسته از مقالات قرار گرفته، این وبینار بسیار کاربردی و مهم را در راستای بروز رسانی دانش و مهارتهای شما، طراحی نمودیم.

 

حال اجازه دهید ابتدا نگاهی به برخی از مهمترین تغییراتی که در طول چند سال اخیر، بشدّت مورد توجه ژورنالها، ادیتورها و داوران آنها قرار گرفته، بیندازیم:

 

1- وضعیت ثبت پروتکول پروژه مرور سیستماتیک و یا دسترسی به سند مکتوب پروتکول:

 

2- توجه به نتایج مرور سیستماتیکها و متاآنالیزهای قبلی منتشر شده مرتبط با موضوعی که انتخاب نموده اید:

 

3- تغییرات مفهومی در موضوع مهم «ارزیابی خطر سوگرایی» یا Risk of Bias Assessment و تغییراتی که در نحوه انتخاب بهترین و مناسبترین ابزار یا چک لیست این مرحله مهم، ایجاد شده است:

 

4- توجه به برخی از مهمترین چالشهای مرحله متاآنالیز که توان بالقوه زیر سوال بردن اعتبار یافته های حاصل از متاآنالیز را دارد:

 

5- توجه به برخی مولفه های انتشار در مرحله نگارش مقاله، بخصوص اجزائی که باید در پیوست مقاله ارائه گردد:

 

و ....

 

 

خوشبختانه وبینار «تازه های متدولوژی و نگارش مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز» دقیقاً با هدف ارتقاء دانش و مهارتهای شما علاقمندان به این دسته از مطالعات طراحی گردیده است.

 

در این وبینار، دو بخش نسبتاً متمایز را آموزش خواهم داد:

 

اول: کلیه مباحث زیر مجموعه طراحی، اجراء و نگارش این دسته از مطالعات که در طول 5-3 سال اخیر، مورد توجه ژورنالهای مختلف قرار گرفته است و در داوریهای این ژورنالها با فراوانی نسبتاً بالایی، سوال میگردد.

و اما دوم: مرور کلیه ایتمهای «راهنما یا استاندارد نگارشی جدید PRISMA-2020» که حدود چند ماه پیش منتشر شده و هم اکنون در بسیاری از ژورنالها، بخصوص ژورنالهای High-impact مورد ارزیابی قرار میگیرد و البته تطبیق ایتم به ایتم این ورژن جدید با ورژن قبلی این استاندارد و توجهاتی که لازم است محققین گرامی، مبذول نمایند.

 

 

این وبینار، برای چه گروههای هدفی، تعریف و طراحی شده است؟

 

برای این وبینار، میتوان 2 گروه هدف متصوّر بود:

1- کلیه عزیزانی که در دوره های جامع مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز آمارافزار، در طول 10-8 سال اخیر شرکت نموده اند و قصد تکمیل و بروزرسانی آموزه های خود را دارند.

2- کلیه عزیزانی که دانش و مهارتهای مرتبط با طراحی و اجرای این دسته از مطالعات را از مسیرهای دیگری، دریافت نموده و در طول سالیان اخیر، حداقل یک مقاله مرور سیستماتیک و متاآنالیز، منتشر نموده و قصد توسعه و بروزرسانی دانش و مهارتهای مرتبط با این دسته از مطالعات را دارند.

 

در این وبینار، چه خدماتی به شرکت کنندگان، ارائه میگردد؟

 

 

این وبینار از چه زمانی آغاز میگردد و جلسات آموزشی آن، چگونه ارائه میگردد؟

این وبینار کاربردی از یکشنبه 3 مرداد ماه، آغاز شده و کلیه جلسات آن، بصورت هفتگی و بین ساعات 20 تا 23 یکشنبه ها، برگزار میگردد.

جلسات این وبینار 3 ساعته بوده و دارای 9 جلسه 3 ساعته (طی 9 هفته) و یک جلسه پایانی برای رفع اشکال و پاسخ به سوالات و ابهامات، برنامه ریزی گردیده است (مجموعاً 30 ساعت آموزش نظری و عملی)

 

چگونه میتوان در این وبینار، ثبت نام نمود؟

برای ثبت نام در این وبینار، همانند تمامی دوره های آموزشی بنده، میتوانید از مسیر زیر اقدام نمایید. ضمناً برای کسب اطلاعات بیشتر، میتوانید با پشتیبان سامانه نئولج (آقای مهندس کارآموز 09916139137) نیز، تماس حاصل فرمایید:

 

شهریه گروه اول شرکت کنندگان:

 

شهریه گروه دوم شرکت کنندگان:

 

 

 

امید است با شرکت در این وبینار ارزشمند و کاربردی، ضمن بروز رسانی آموزه ها و مهارتهای شما علاقمندان، شاهد موفقیتهای روزافزون شما باشیم%

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

2 نظر
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.