menusearch
amarafzar.ir
۱۴۰۰/۳/۱۸ سه شنبه
(0)
(0)
وبینار رایگان «پژوهش با وجود محدودیتهای دوران کرونا» با درخواست وامو گروپ، برگزار شد !
وبینار رایگان «پژوهش با وجود محدودیتهای دوران کرونا» با درخواست وامو گروپ، برگزار شد !

در تابستان سال 1399 و پس از گذشت حدود 6 ماه از آغاز همه گیری کووید-19 ، بسیاری از محققین، متخصصین، اعضای هیات علمی و بخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی، نگران از محدودیتهایی که این شرایط جدید برای طرحهای پژوهشی آنها ایجاد نموده بود، از بنده بطور مستقیم و غیرمستقیم، درخواست راهنمایی نمودند.

 

فلذا در مرداد ماه 1399، وبینار 15 ساعته ای با عنوان «چگونه با محدودیتهای دوران کرونا، پژوهشهایم را انجام دهم؟»، طراحی، اطلاع رسانی و برگزار گردید. در این وبینار، بر روی 5 نوع از مطالعات پژوهشی که وابستگی به فیلدهای معمول و مرسوم در پژوهشهای کلاسیک نداشتند، معرفی و ملاحظات و نقاط قوت و ضعف هر یک از این 5 گروه پژوهشها یا راهکارها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

بدیهی است که با ادامه شرایط پاندمی کووید-19 و محدودیتهای متعاقب آن، نگرانی از این بابت دیگر فقط محدود به گروههای دانشجویی نبوده و حتی اعضای هیات علمی با سابقه یا محققین نیز نگران افت رزومه خود شدند. خوشبختانه راهکارهای توصیه شده در وبینار فوق، محدود به گروههای دانشجویی یا محققین جوان نبوده و میتواند برای یکایک اعضای جامعه آکادمیک، کاربرد داشته باشد.

 

در اوایل سال 1400، فرصتی دست داد تا با یکی از گروههای فعال و با برنامه مدون، در زمینه آموزش و ارتقاء فعالیتهای علمی پژوهشی اعضای جوان جامعه آکادمیک کشور، موسوم به «وامو گروپ»، آشنا شوم. هر چند فعالیتهای این مجموعه عمدتاً در شبکه اجتماعی اینستاگرام ارائه میگردید، اما پتانسیل و علاقمندی مدیریت این مجموعه، دیدگاه باز و توسعه ای نسبت به گسترش فعالیتها را نشان میداد. در این آشنایی، دعوتی رسمی از طرف مدیریت این مجموعه برای برگزاری یک برنامه «لایو اینستاگرامی» با موضوع «پژوهش با محدودیتهای دوران کرونا»، از بنده صورت گرفت و زمان نیمه خرداد ماه، برای برگزاری این برنامه پیشنهاد شد.

 

بهر حال روز و زمان موعود فرا رسید، اما بدلایل مشکلات اینترنتی، امکان برگزاری برنامه لایو موصوف، میسّر نشد و قرار شد روز بعد از موعد برگزاری، یعنی عصر روز شنبه 15 خرداد ماه، یک وبینار 1.5 ساعته با همان موضوع و امکان ارائه پرسشها و پاسخدهی برای سوالات گروه هدف نیز در کنار ارائه مطالب، وجود داشته باشد.

 

در وبینار فوق که حدود 2 ساعت بطول انجامید، بنده بطور خلاصه به معرفی 5 نوع پژوهش مناسب برای شرایط دوران کرونا و محدودیتهای آن، پرداختم و در کنار ارائه این مطالب مفید که با استقبال بسیاری از شرکت کنندگان همراه شده بود، به سوالات شرکت کنندگان نیز، پاسخ دادم.

 

خوشبختانه کلیه مباحث این وبینار در قالب 4 ویدیو رکورد شد که میتوانید این 4 ویدیو را بصورت مجزا در لینکهای زیر در سامانه آپارات (کانال آمارافزار آپارات)، مشاهده نمایید:

 

ویدیو اول: پاسخ به سوالات شرکت کنندگان و معرفی مجموعه آمارافزار

 

ویدیو دوم: معرفی پژوهشهای مروری و پژوهشهای اکولوژیک (از مجموعه پژوهشهای 5 گانه برای شرایط دوران کرونا ...)

 

ویدیو سوم: معرفی راهکار استفاده از تحلیل ثانویه داده ها (یک راهکار بسیار مفید و جذاب برای محققین کشورمان و حتی دانشجویان و محققین جوان ....)

 

ویدیو چهارم: معرفی پژوهشهای آنلاین (تحت وب) و پژوهشهای علم سنجی یا کتابشناختی و بخش پایانی پرسش و پاسخها ...

 

در پایان امیدوارم که این وبینار، رضایت شما را جلب نموده و از آنجا که برای یادگیری و تسلط بر هر یک از انواع پژوهشها یا راهکارهای 5 گانه، نیاز به آموزش بیشتر و عمیقتر میباشد، نظر خود را در خصوص نیاز به آموزش در راستای کدامیک از محورهای 5 گانه یاد شده، اعلام فرمایید.

 

با سپاس فراوان - موفق باشید%

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.