menusearch
amarafzar.ir
۱۳۹۶/۸/۱۸ پنج شنبه
(0)
(0)
دوره 31 مرور سیستماتیک و متاآنالیز در دانشگاه علوم پزشکی گلستان آغاز میگردد
دوره 31 مرور سیستماتیک و متاآنالیز در دانشگاه علوم پزشکی گلستان آغاز میگردد
با درخواست و پیگیری مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد گلستان و معاونت تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان، دوره جامع سی و یکم «طراحی، اجراء و نگارش مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز» در 84 ساعت (12 روز تمام وقت) در محل سالن کارگاههای آموزشی معاونت تحقیقات دانشگاه مذکور، برگزار خواهد گردید. دو روز اول این برنامه از روزهای 20 و 21 آبان ماه (شنبه و یکشنبه) آغاز خواهد شد.

این دوره آموزشی، یکی از معدود برنامه های آموزشی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی، در یکی دو سال اخیر است که بصورت یک برنامه جامع ارتقاء دانش و مهارت ورزی دیده شده است. متاسفانه در یکی دو سال اخیر در اکثر دانشگاههای علوم پزشکی و به تبع آن، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های وابسته، عزم جدی برای انتقال کامل و با جزئیات آموزش این برنامه وجودنداشته و اغلب قصد محدود کردن این آموزشها به یک برنامه 2 روزه را دارند. اینگونه برنامه ریزی علاوه بر ایجاد دیدگاه ساده انگارانه طراحی و اجرای این مطالعات در بین اعضای هیات علمی و پژوهشگران این دانشگاهها، زمینه را برای سوءبرداشتهای مختلف در این راستا، هموار مینماید. در طول تجربیات 14 سال اخیر آموزش حرفه ای در سطوح دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بخصوص در طول یکی دو سال اخیر، به کرّات شاهد درخواستهای متعدد از جانب بزرگوارانی بودم که با گذراندن یک کارگاه آموزشی 2 روزه، و بدون طراحی و اجرای یک مطالعه مرور سیستماتیک ساده (و گاهی حتی بدون اقدام به طراحی اینگونه مطالعات)، درخواست برگزاری کارگاههای متاآنالیز را از بنده دارند. .....



بهر حال جای بسی خوشوقتی است که یک دانشگاه علوم پزشکی و یکی از مراکز تحقیقات وابسته به آن که شاید قدمت و سابقه آن از بسیاری از دانشگاهها و مراکز تحقیقات کشور، کمتر است، با نگاه دقیق و درستی که به مقوله سرمایه گذاری آموزشی، بخصوص در راستای مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز دارد، اقدام به این چنین برنامه ریزی، برای ارتقاء دانش و مهارت اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران خود، نموده است. قطعاً در این دیدگاه، علاوه بر درایت و تجربه ریاست محترم مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد گلستان، دیدگاه مناسب و حرفه ای معاون تحقیقات و فناوری جدید این دانشگاه نیز بی تاثیر نبوده است.

بنوبه خود، بعنوان فردی که از سال 1387 در بستر آموزش تخصصی یا حرفه ای اینگونه مطالعات بصورت جدی، قرار دارم، این نگاه و اقدام بایسته دانشگاه علوم پزشکی گلستان، بویژه معاونت محترم تحقیقات و فنآوری آن و همچنین ریاست و اعضای محترم هیات علمی مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد آن دانشگاه را به فال نیک گرفته و ضمن آرزوی موفقیت برای یکایک این عزیزان، امیدوارم که یک برنامه اثربخش دیگر را در این دانشگاه، تجربه نماییم.

به امید دیدار یکایک علاقمندان و شرکت کنندگان این دوره در دانشگاه علوم پزشکی گلستان- دکتر کشتکار
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.