بدنبال پیگیریهای مکرّر متخصصین، اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حیطه روانشناسی و گرایشهای وابسته، و پس از برگزاری موفق جلسات ژورنال کلاب متدولوژی برای گروههای علوم پزشکی و سلامت، این سری جلسات ماهیانه، برای حیطه و فیلد بسیار وسیع و گسترده روانشناسی و گرایشهای وابسته، از دوشنبه 30 اردیبهشت ماه، برگزار میگردد.
ابتدا بطور خلاصه، در مورد نقش و جایاه جلسات «ژورنال کلاب»، مطالبی را برای شما علاقمندان، ارائه مینمایم:
جلسات «ژورنال کلاب» بطور عمومی یکی از رویکردهای یا روشهای آموزش عملی و کاربردی است که در حیطه علوم کاربردی و یا علومی که پژوهشها در آنها از جایگاه ویژه ای برای توسعه آن حیطه، برخوردار است، میتواند نقش بسیار مهمی در ارتقاء وضعیت آموزش و پژوهش در آن حیطه علمی داشته باشد.
هر چند انواع متفاوتی از جلسات «ژورنال کلاب» در حیطه های علمی مختلف میتواند برنامه ریزی و اجرایی گردد، اما نکته مشترک تمام آنها این است که در بخش عمده ای از زمان این جلسات، حداقل یک مقاله مشخص (معمولاً قبل از برگزاری جلسه، این مقاله تعیین شده و به اطلاع شرکت کنندگان یا اعضاء رسانده میشود)، ارائه میگردد.
این جلسات را میتوان به دو گروه «موضوعی» و «متدولوژیک» طبقه بندی نمود. بدیهی است که در جلسات موضوعی، مقالات طرح شده بیشتر با دیدگاه بروز رسانی دانش شرکت کنندگان از جدیدترین مقالات یا یافته های مقالات، تشکیل میگردد، لیکن در انواع جلسات ژورنال کلاب متدولوژیک، این ارتقاء دانش و عملکرد شرکت کنندگان در زمینه روش شناسی پژوهشهای آن حیطه است که در صدر توجهات میباشد. فلذا در این نوع اخیر، هدف از طرح مقالات و بحثهای پیرامونی آنها، بروز رسانی دانش و مهارت شرکت کنندگان در زمینه دانش روش شناسی در آن حیطه علمی و البته سایر مهارتهای مرتبط، از قبیل آمار کاربردی و همچنین دانش نگارش علمی میباشد.
خوشبختانه در موسسه آمارافزار، تجربه برگزاری جلسات «ژورنال کلاب متدولوژیک» در حیطه متدولوژی در علوم پزشکی و سلامت (و زیرمجموعه های آنها) از حدود شش ماه قبل وجود داشته و حتی تجربه موفق تشکیل و برگزاری یک سری جلسات ژورنال کلاب موضوعی (در حیطه علوم پزشکی بالینی) نیز در یکی از دانشگاههای سطح کشور را نیز باید به این تجربیات، اضافه نمود.
حال بدلیل استقبال متخصصین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حیطه روانشناسی، بخصوص دانشجویان دکترای تخصصی، این مجموعه جلسات نیز از اردیبهشت ماه، آغاز و اولین جلسه این مجموعه، از 30 اردیبهشت ماه، برگزار میگردد.
لازم به ذکر است که در سطوح جهانی، با توجه به گستردگی ابزارها و راهکارهای فنآوری اطلاعات و وب، سهم قابل توجهی از این جلسات، بصورت آنلاین یا در فضای مجازی برگزار شده و از آنجا که شاید، برگزاری این جلسات در هر مقطع زمانی، نمیتواند رضایت همه ذینفعان این جلسات را برآورده سازد، تصمی به برگزاری این جلسات بصورت آنلاین گرفتیم، هر چند ممکن است در آینده این جلسات (یا حتی برخی از آنها)، بصورت حضوری نیز برگزار گردد. البته با توجه به راه اندازی یک گروه تلگرامی اختصاصی برای این جلسات و اشتراک گذاری فیلم رکورد شده این جلسات در این گروه، عملاً در هر فرمت برگزاری (چه حضوری و چه آنلاین)، عدم حضور یا شرکت علاقمندان در روز و موعد مشخص این جلسات، لطمه ای به اهداف این مجموعه وارد نخواهد نمود و همه علاقمندان میتوانند به این محتوای علمی آموزشی و پژوهشی، دسترسی داشته باشند.
از همه متقاضیان و علاقمندان، درخواست میگردد که برای عضویت در این جلسات ماهیانه که بصورت کاملاً رایگان برگزار میشوند، یک درخواست تلگرامی به آی دی @soudehmohammadi ارسال نموده تا فرد متقاضی به عضویت گروه تلگرامی مربوط به این جلسات درآمده و عملا با این عضویت، ضمن اطلاع از تمام اخبار و مطالب مفید مرتبط با این حیطه، دسترسی به اسلایدها و فیلمهای این جلسات بطور کامل، اتفاق خواهد افتاد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |